Dunedin
Door: Fransanstijnpienfien
Blijf op de hoogte en volg fransanstijnpienfien
23 Augustus 2010 | Nieuw Zeeland, Dunedin
Vroeg in de middag kwamen we aan in Dunedin, vooral bekend als universiteitsstad. Ze lopen hier met vreselijke uniformen: schotse rokken tot over de knie met donkere kousen!
Halverwege de 19de eeuw werden hier 300 Schotten afgezet; je ziet nog overal de Schotse invloeden. Na de ontdekking van goud groeide het aantal inwoners nog aan. Het is toch een vreemd idee dat een geologisch oud land als Nieuw Zeeland nog maar 150 tot 200 jaar inwoners heeft die uit andere landen afkomstig zijn (m.u.v. de Maori’s).
Vanavond in de stad uit eten geweest. Frans vond het zo lekker dat hij zei : “compliments to the cock!”, wat natuurlijk iets heel anders betekent!!
Fien is op dit moment erg verkouden. Ze heeft de speeltuinen ontdekt! Als ze de gekleurde toestellen in zicht krijgt is ze niet meer te houden en krijgt ze er geen genoeg van.
Wat dacht je van dag en nacht muziek op het toilet? Wij hadden dat nog nooit meegemaakt!
23 Augustus 2010 - 09:15
Puck:
Een leuk verjaardagscadeautje voor ons pap..Engels woordenboek? (ik ben er niet veel beter in hoor ;-)
En Fien..tante Puck zal alle Alphense speeltoestellen vast oppoetsen!
Kus -
23 Augustus 2010 - 19:35
Marianne:
Frans wat maakt het uit. Vertel mij hoe het wel moet, misschien voor mij ook een goed idee om een cursus engels te gaan doen! Geniet nog maar en hopelijk blijft het weer zo. veel groetjes, Marianne -
24 Augustus 2010 - 16:45
Marian En Dre:
Hallo allemaal
Paulien heeft een mooie buik gekregen!!!Teken dat het goed gaat.
Het zijn weer mooie foto's die jullie gemaakt hebben en gelukkig er weer eentje bij van ons Fien.Wij wensen jullie nog 5 fijne dagen en hopen dat Fien niet ziek wordt.
groetjes uit alphen
xx