Aankomst in Auckland
Door: fransanstijnpienfien
Blijf op de hoogte en volg fransanstijnpienfien
04 Augustus 2010 | Nieuw Zeeland, Auckland
In het Pan Pacific Hotel bij het vliegveld konden we nog een paar uurtjes slapen.'s Middags na het lunchbuffet nog bij het zwembad gelegen en om 21.40u. vertrokken naar Auckland.
Na 9,5 uur vliegen zijn we om 11.00u AM lokale tijd aangekomen.
(tijdsverschil met Ned. is 10 uur).
Hier verblijven we 2 dagen in een gezellig familie-appartement in het centrum.
Morgen verjaart Frans en gaan we de camper ophalen, waarna we richting het noorden rijden.
04 Augustus 2010 - 01:08
Marianne:
hier nu 03.00 uur
4 augustus dus midden in de nacht. Goed om te lezen dat de reis goed verlopen is. geniet van jullie vakantie. liefs, Marianne -
04 Augustus 2010 - 06:41
Puck:
lange reis! Maar..wat je ervoor terug krijgt is vast geweldig! Vieren jullie papa's verjaardag met of zonder tijdsverschil???
Dikke kus -
04 Augustus 2010 - 09:07
Jan En Toos:
Hallo allemaal,
Fijn dat jullie goed aangekomen zijn. We hopen dat jullie een hele goede vakantie hebben. Maar allereerst natuurlijk, Frans, van harte gefeliciteerd met je 60e verjaardag! Drink er maar een goed glas op. Groeten, Jan en Toos -
04 Augustus 2010 - 09:25
Dave:
Ik ben vooral jaloers.. Wij hebben ook de grote oversteek gemaakt naar het alphense.. maar kan niet tippen aan jullie reis! Geniet er vooral veel van! tijdstip hier 11:24 bij jullie 21:24 dus volgens mij is frans daar al bijna jarig!
Have fun!
Dave -
04 Augustus 2010 - 09:36
Marian En Dre:
Fijn dat de reis goed is gegaan. En ons Fien heeft die de reis ook goed slapend doorgebracht?
Frans gefeliciteerd met je 60 e verjaardag,proost.
Wij wachten weer in spanning af naar jullie volgende bericht.
Groetjes Marian en Dre -
04 Augustus 2010 - 11:44
hee die pap,
Zoals ik al mailde..ik vind dat je morgen pas jarig bent (NEDERLANDSE tijd), maar wellicht moet ik er aan toegeven.. over een kwartier ben je daar dus al jarig. Gek hoor.
(maar feliciteren doe ik je morgen pas ;-)
Leuk..wij willen nog meer foto's zien.
Tijn, heb jij ook nog in dat bedje van Fien gelegen??
X zus -
04 Augustus 2010 - 12:00
Marianne:
hiep, hiep, hiep, hoera ons franske is in Auckland al jarig.
60 jaar van harte broetje. hier zou je nog 10 uur moeten wachten. tijdstip hier 14.00 uur. Maak er samen met Ans en de rest weer een fantastisch jaar van. Dikke kus en knuffel voor jullie allemaal!
Marianne.
ps. wat een leuke foto's en wat sliep Fien lekker! -
04 Augustus 2010 - 14:59
Marcel En Sonja:
Hallo (H)Ans en Frans (en natuurlijk Tijn, Pien en Fien.....
Fijn om te lezen dat jullie goed zijn aangekomen en dat de (lange) reis voorspoedig is verlopen.
Frans, gefeliciteerd met je verjaardag!
Geniet ervan en heel leuk dat wij mogen mee lezen....
Fijne reis!
Marcel, Sonja en Beau -
04 Augustus 2010 - 22:24
Puck En Dave:
Hiep hiep hoeraa!! Ja pap, voor ons is je verjaardag pas net ingegaan. Het is hier nu 00.15 uur! We sluiten nu de boel af en gaan lekker slapen. De taart, champagne en cadeaus vanuit ons hou je tegoed.
Hoop dat de camper naar wens is. Jullie hebben hem net in ontvangst genomen als het goed is. Wellicht al aan het rijden??
Gek hoor..wij naar bed en voor jullie begint de dag!
Geniet van je 60 party.
Specialer kan het niet denk ik zo.
Dikke kus van mij en dikke kus van Dave.
Hieperdepieperdepiep..HOERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA -
05 Augustus 2010 - 09:28
Kitty:
Ha kiwi's,
Jullie zijn in Nieuw Zeeland. Fijn dat de reis goed gegaan is en Frans van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ga gruwelijk genieten van Nieuw Zeeland want het is er fantastich (5 jaar geleden iig).
Groetjes Mattijs, Kitty en Rosin
05 Augustus 2010 - 21:02
Jose:
Allereerst van harte gefeliciteerd met je verjaardag frans voor jou al voorbij maar ben en ik proosten nog even op jou.Het is nu 23.00 nederlandse tijd.
Jullie allen heel veel reis plezier en dikke kus voor fien.
Groetjes jose en ben -
05 Augustus 2010 - 21:48
Kees En Gerda:
lang zal hij leven....lang zal hij leven,lang zal hij leven in de gloria..hiep hiep hoera,hiep hiep hoera,
nou, frans, van harte gefeliciteerd met je 60e!! verjaardag,lekker genieten samen van jullie mooie vakantie.groeten ook aan anstijnpien en fien. X -
06 Augustus 2010 - 07:59
Puck:
..'t wordt tijd dat er weer een reisverslagje komt!!! En foto's!!! Effe inloggen daar en wij zijn weer benieuwd.
kiss